Novosti

Trash&Burn kalendar za 2016.

Pin up kalendar 2016 1

Gledajmo i kupujmo hrvatsko! Pirelli se možda odlučio za Yoko Ono, no kalendari s lijepim djevojkama još uvijek postoje.

Ima li boljeg dokaza da živimo u ružnim vremena od toga da su kalendari s lijepim djevojkama postali ugrožena vrsta. Forsiranje licemjerne korektnosti na svim razinama rezultiralo je time da ljubitelji prirodnih ljepota ne mogu pronaći kalendar dostojan stavljanja na zid svoje garaže. Srećom uvijek postoje iznimke koje potvrđuju pravilo.

Međimurski Trash&Burn kalendar za 2016. daje vam tucet dobrih razlog da s užitkom ostavite otiske masnog kažiprsta dok prebacujete s travnja na svibanj ili, recimo, kolovoza na rujan. Ili dok zamišljeni još jednom vrtite film natrag na prevrtljivu veljaču.

Nastao u sklopu tradicionalnog Trash&Burn okupljanja ljubitelja američkih automobila i motocikala, ovaj kalendar donosi atraktivne fotografije seksipilnih pin-up djevojaka, sve lišeno bilo kakve vulgarnosti i oslonjeno na „heavy-metal“ mehaniku. Kažete da ne volite klasične američke automobile? Čudno, ali ne brinite, oni su u ovom slučaju debelo u drugom planu.

Kalendar je iz ograničene serije od 350 komada i dobrih proporcija 24x34 cm, a možete ga naručiti za 40 kuna preko e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pin up kalendar 2016 2

 

fbmp ytmp imp