Novosti

Novitet: Moto Guzzi V7 II Stornello

13 V7 II Stornello

Svaki proizvođač koji drži do tradicije u ponudi ima i scrablera. Sad ga ima i Moto Guzzi.

Ne čudi što je Moto Guzzi je za 2016. ponudu modernih klasika proširio i jednim scrablerom, nego što to nisu učinili i godinu ranije. Kako mu i prvi dio imena jasno govori, V7 II Stornello je nastao na bazi prošle godine temeljito dorađenog modela V7, od kojeg se razlikuje po visoko podignutom Arrow ispušnom sustavu, tek neznatno grubljim gumama i još nekim detaljima koji bi trebali naglasiti nostalgično-terenski karakter.

S druge strane, okvir je obojan crveno, kao na modelu Racer, dok su prednja maskica, blatobrani i bočni poklopci od četkanog aluminija, a tu si i neki drugi šminkerski dodaci koji u korijenu sasijeku bilo kakvu pomisao na uživanje u off-road vožnji, bez obzira na to što, bez goriva, Stornello teži za makadam sasvim prihvatljivih 186 kg. Pritom je u planu proizvesti samo tisuću komada ovog modela, što možda zvuči ekskluzivno, no zapravo je respektabilna brojka za tog proizvođača.

A čak i da ste baš taj nesretni 1001. kupac, nema razloga za brigu. Stornello je uglavnom poseban po elementima koji su ionako dostupnu u katalogu tvorničke dodatne opreme za V7 modele, a jasno je da se i ovako opremljen motocikl može još dodatno ukrasiti. Više o ovom budućem klasiku pročitajte u aktualnom broju Moto Pulsa, a dodatne fotografije pogledajte u donjoj galeriji.

fbmp ytmp imp