Novosti

Pretpremijera: Honda X-ADV postaje stvarnost

77853 17YM X ADV uvodna

Honda je objavila prve akcijske fotografije originalnog maksi-enduro-skutera, kojeg će predstaviti na EICMA sajmu u Milanu.

Možda bi to trebali biti, no ne možemo reći da smo iznenađeni. Nakon što su prošle godine na EICMA sajmu podigli mnoge obrve predstavivši koncept City Adventure, svako malo bi procurila kakva fotografija ili video koji su potvrđivali da Honda doista sprema i serijski model. Sada su i službeno objavili da će taj serijski model, nazvan X-ADV, biti predstavljen u studenom na EICMA sajmu u Milanu.

Svoje riječi su potkrijepili i s dvije akcijske fotografije, koje potvrđuju kako će doista biti riječ o avanturističkom skuteru. Budući je riječ o maksi-skuteru križanom s maksi endurom, ne čudi što će biti opremljen s vjetrobranom podesivim u 5 stupnjeva i ovjesom dužeg hoda, a zgodan detalj je da će u prostor pod sjedalom stati i off-road kaciga. Dakle, s modelom X-ADV ćete svoj avanturistički imidž moći njegovati i u gradskoj džungli, gdje će ovaj skuter vjerojatno odrađivati najveći broj kilometara.

Honda još ne otkriva tehničke podatke, ali je sasvim jasno da će se X-ADV bazirati na modelu Integra, još jednom skuteru koji je križan s motociklom. U prilog tome govori i službena potvrda da će X-ADV dolaziti s mjenjačem s dvije spojke (DCT).

Inače, Honda je nedavno objavila već drugi video uradak s X-ADV skuterom u akciji. Taj video možete pogledati OVDJE.

77833 17YM X ADV

fbmp ytmp imp