Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N115/Givi/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N115/Givi/Gallery

Novosti

Givi za smart phone

GiviXX

Novi “must have” proizvod dolazi nam iz talijanske tvornice Givi pod nazivom TP02 a namjenjena je urbanim vozačima koji posjeduju sportske ili naked motocikle.

Njegova vrlina je što u gornjem dijelu sadži siguran džep sa transparentnim pokrivačem za nove smart telefone poput Iphonea. Osim što možete vidjeti tko vas zove i nazivati tijekom vožnje, ukoliko imate slušalice, možete se jednostavno koristiti i GPS navigacijom.

Torba se vrlo lako klikom pričvršćuje na spremnik goriva, na koji ste predhodno montirali specijalan nosač. Skida se povlačenjem crvene poluge u tren oka što je čini vrlo svrsishodnom. Napravljena je od tvrde termoplastike koja je oblikovana thermofoming procesom, a presvučena je poliesterom i poliuretanom. Standardna oprema je unutrašnja futrola za naočale i džep za kovanice.

Više info potražite na tel. 021/ 325 677 uvoznika tvrtke Piccilo Racing iz Splita.

{gallery}NOVOSTI/N115/Givi/Gallery{/gallery}
fbmp ytmp imp