Novosti

Komunikacija na dva kotača

BluetoothXX

Na tržištu postoji gotovo bezbroj Bluetooth uređaja namjenjenih telefoniranju tijekom vožnje u automobilu, ali ne toliko puno onih koji su namjenjeni prvenstveno za motocikliste. Jedan od ove rijeđe vrste je i uređaj SMH 10

Osim logične funkcije bežičnog spajanja s mobilnim telefonom preko Bluetooth veze, ovaj uređaj je odličan pratilac za motocikliste jer omogućava slušanje glazbe ili GPS uputa, a tu je i praktični interkom. Napredna digitalna tehnologija garantira kvalitetu zvuka dok interkom ima domet do 980 metara te može funkcionirati istovremeno između četiri uređaja.

Vodootpornost uređaja znači da ga je moguće bez bojazni koristiti u svim vremenskim uvjetima koji mogu snaći prosječnog motociklista, a komande na uređaju su jednostavne i intuitivne. Ugrađene baterije su dostatne za kojih 12 sati razgovora odnonso čak 10 dana u „stand-by“ načinu rada s tim da je uređaj moguće puniti i tijekom vožnje.

Ukoliko ste mogućnosti SMH 10 uređaja prepoznali kao upravo ono što vam treba možete ga kupiti u Motormaniji po cijeni od 1.627 kuna za jedan ili 2.982 kune za komplet od dva uređaja.

fbmp ytmp imp