Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N129/Banshee-horn/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N129/Banshee-horn/Gallery

Novosti

Spas kroz buku

Banshee-hornXX

Svatko tko je na motociklima ili srodnim vozilima skupio ikakav konkretniji staž baz dvojbe može govoriti o barem nekoliko iskustava nakon kojih se vozač automobila opravdavao izjavom poput "nisam te vidio kompa, oprosti".

Oni koji su se iz takvih situacija izvukli bez posljedica možda su morali mjenjati donji veš, a možda objašnjavati policiji zašto su u afektu rečenom vozaču doradili izgled. U svakom slučaju, vozači limenih vozila na četiri ili više kotača nerijetko nas previde jer smo, eto, tako mali.

Rješenje za krizne situacije dolazi nam pod imenom Screemin Banshee Horn, a riječ je o dodatnoj trubi koja stvara buku od 139 decibela. Ugradnja bi trebala biti laka, ne dulja od sat vremena, a primjena još lakša. Kada god pritisne prekidač trube kraće od pola sekunde, oglasit će se serijski zvučni signal.

Ako prekidač (u opasnoj situaciji) držite dulje, Banshee će početi svoj poj. Radi boljeg efekta Banshee se glasa isprekidano, a sustav se spaja i na duga svjetla koja počinju treptati uz aktivaciju Banshee trube. Cijene počinju od 99 američkih dolara, za poštarinu ćete se morati raspitati sami, a više informacija potražite na http://screaming-banshee.com/ , a tu je i neizbježni video:



  



{gallery}NOVOSTI/N129/Banshee-horn/Gallery{/gallery}

Više u ovoj kategoriji: Nastavak razvoja »
fbmp ytmp imp