Novosti

Indian FTR x RSD Super Hooligan

2024 ftr hooliganle us cgi right n24rzv22ar 1

Sveprisutni Roland Sands pomogao je Indianu pripremiti limitiranu verziju modela FTR u stilu „Super Hooligan“ utrkivanja.

S modificiranim nakedima i beskompromisnim „upravljač do upravljača“ borbama, atraktivne Super Hooligan utrke podsjećaju na američki Superbike s početka 80-ih. Zapravo je Super Hooligan formula započela kao amatersko utrkivanje, ali je sad već neko vrijeme sve dignuto na nacionalnu MotoAmerica razinu. U svemu tome važnu promotorsku ulogu igra Roland Sands Design, dok je glavni sponzor prvenstva Indian, čiji je model FTR, u rukama Tylera O'Hare, i aktualni prvak.

2024 imc ftr rsd two bike beauty 0032

Nije onda čudo da je Indian, baš uz pomoć Rolanda Sandsa, pripremio ovu posebnu verziju, koja se bazira na modelu FTR R Carbon. To znači da i FTR x RSD Super Hooligan ima karbonske oplate, Öhlins ovjes, Brembo kliješta i Akrapovič ispušni sustav, ali i standardan V2 agregat od 1.203 ccm i 125 KS.

2024 ftr hooliganle us cgi left n24rzv22ar 1

Posebnosti nove Super Hooligan verzije odnose se na specifičnu crvenu boju okvira i naplataka, drugačije grafike s brojem 1 koji se nalazi na prednjoj maskici i pridodanim nosačima na bloku, a poklopac sjedala suvozača je ukrašen popisom sponzora tvorničke momčadi. Dakle, sve promjene se svode na šminku, pa je tako FTR x RSD Super Hooligan doista poseban tek po tome što će biti proizveden u samo 300 primjeraka, od čega točno polovica ostaje u SAD-u. Cijena na našem tržištu bi se mogla kretati oko 22 tisuće eura.

2024 imc ftr rsd lifestyle 0047 

fbmp ytmp imp