Željko Pušćenik

Željko Pušćenik

BRP predstavio novi Can-Am Ryker za 2019.

can am ryker

 

Can-Am Ryker je sasvim novi model u porodici vozila Can-Am On-Road, koja sada uključuje obitelji Can-Am Ryker i Can-Am Spyder. Can-Am Ryker je osmišljen da razbije barijeru pristupačnosti s niskom nabavnom cijenom.
"Naše istraživanje pokazalo je da će tisuće ljudi širom svijeta biti spremni razmišljati o vožnji na tri kotača ako je to vozilo povoljnije", rekao je Josée Perreault, viši potpredsjednik Can-Am on-Road u BRP-u.
Can-Am Ryker je vrlo lagano vozilo s tri kotača a ima automatski mjenjač, tako da vozači ne trebaju mijenjati brzine. Također ima Can-Amovu Y-arhitekturu s dva kotača ispred i jedan straga za veću stabilnost i zaustavnu snagu, zajedno sa sustavom stabilnosti vozila. Can-Am Ryker je dostupan s dvije opcije motora: dvocilindrični Rotax 600 ACE ili trocilindrični Rotax 900 ACE.

Can-Am Ryker Rally model za neasfaltirane ceste
Za ljude koji žele uživati na asfaltiranim cestama, ali ponekad se i upustiti u zabavu na neasfaltiranim putevima, postoji svestrani Can-Am Ryker Rally Edition. Rally Edition je dobio neke osobine koje ga čine čvrstim i sposobnim za teren, s time da on ima i Rally Mode, koji omogućuje vozačima da izvode driftove na šljunku.

Can Am Ryker Rally Edition

2019 can am ryker 2 1600x0w

Can Am Ryker 2

Novi uvoznik za Gas Gas

gasgas enduro ec 200

 

U novootvoreni salon Viktor Moto Sport u Prečkom, na adresi Vunarići 14 nedaleko dosadašnjeg servisa, za tridesetak dana stižu prvi primjerci hard enduro motocikala Gas Gas. Naime, Viktor Moto Sport je upravo postao uvoznikom ove španjolske marke.


Inače Viktor Moto Sport je salon s najviše zastupstva u Hrvatskoj, pa je tako u svom novom salonu izložio mnoge brendove od kojih spomenimo Kawasaki, KTM, Triumph, Husqvarnu, Hondu, Kymco, Keeway, Linhai, TGB i Access. Nedavno je dobio i distribuciju Shoei kaciga te Alpinestars odjeće. Više informacija potražite na telefonu 01/3079-274 ili na njihovim internet stranicama www.viktormotosport.hr

gasgas ec Ranger 200

gasgas trial

gasgas trial contact homologiran

gasgas kids te12

 

  • Objavljeno u NOVOSTI

MOTO GUZZI OPEN HOUSE 2018

mg open house 2018 annuncio 2

 

Moto Guzzi Open House, nezaobilazni je događaj za sve zagrižene ljubitelje marke Moto Guzzi, a ove godine ponovno dolazi na povijesnu lokaciju, Mandello Del Lario, tijekom vikenda od 7. do 9. rujna.


Nakon što je zadnje tri godine privukla 50.000 posjetitelja, tvornica Moto Guzzi još jednom otvara svoju legendarnu crvenu kapiju na adresi via Parodi 57, Mandello del Lario. Open House 2018, na kojem će biti prikazani aktualni modeli, započinje u petak 7. rujna u 15 sati otvaranjem muzeja i trgovine. U subotu i nedjelju, 8. i 9. rujna, gosti mogu posjetiti proizvodnu liniju gdje se stvaraju legendarni motocikli, kao i povijesni zračni tunel.
“Moto Guzzi selo” - u samom središtu tvornice u Mandellu del Lario, bit će srce zabave tijekom cijelog vikenda, a posjetitelji će moći izbliza doživjeti i veliku svjetsku premijeru. Selo će biti početna točka probnih vožnji koje će omogućiti stotinama motociklista da na cesti isprobaju Moto Guzzi modele. Zvijezda besplatnih probnih vožnji bit će novi V7 III Limited Edition, zadnja posebna verzija 750-ice iz Mandella, proizvedena u svega 500 numeriranih primjeraka, koja se ističe eklektičnim, suvremenim stilom, elegantnim kromiranim elementima i tehnološkim detaljima. Bogatoj ponudi Moto Guzzi dodatne opreme bit će posvećen poseban izložbeni prostor, a trgovina Eagle Shop bit će ulaz u Moto Guzzi svijet, čak i za one koji još nisu motociklisti. Oni će za sebe pronaći bogatu ponudu originalne odjeće i promotivnih predmeta.


Svi koji uđu u Moto Guzzi svemir, autentičan i privlačan, pronaći će svoje mjesto u službenoj Moto Guzzi zajednici, The Clan, koja nudi svojim članovima ekskluzivne prednosti kojima mogu pristupiti preko internetske stranice www.theclan.motoguzzi.com. Open House 2018 je poklon i izvrsna prilika za susret gotovo 28.000 članova The Clan zajednice, a niz pogodnosti pripremljenih za njih još se čuva u tajnosti.
Za sve novosti vezane za program i kalendar događanja pratite službenu stranicu www.motoguzzi.com

mg open house 2018 annuncio 4

mg open house 2018 annuncio 3

mg open house 2018 annuncio 1

 

 

  • Objavljeno u NOVOSTI

Konačno stigli na hrvatsko tržište

Aprilia SR Motard 50 18

 

Piaggio Hrvatska obavještava sve ljubitelje ove grupacije skutera da su na naše tržište nakon dužeg čekanja stigli dvotaktni modeli pedesetica koji zadovoljavaju Euro 4 norme, a koje smo vam predstavili u Moto Pulsu krajem prošle godine.
Novi zrakom hlađeni dvotaktni agregat suvremeno je, ekološki prihvatljivo rješenje koje nudi sjajne performanse za dnevna putovanja gradom. Brojna poboljšanja omogućila su zadovoljavanje Euro 4 norme, elektronski upravljani rasplinjač, nova centralna jedinica i novi ispušni sustav koji sada ima dvostruki katalizator i dvostruki usis sekundarnog zraka
Cijene novih modela u salonima Piaggio Grupe su sljedeće: Typhoon 50 15.370 kn, SR Motard 15.830 kn, NRG Power, Aprilia SR 50 R 19.520 kn, dok je Piaggio Zip najpristupačniji cijenom od 14.360 kn.

Piaggio NRG Power 18

Aprilia SR 50 R 18

 

 

  • Objavljeno u NOVOSTI
Pretplati se na ovaj RSS feed