Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N115/Husqvarna-TE449/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N115/Husqvarna-TE449/Gallery

Novosti

Test Husqvarna TE 449

Husqvarna-TE449XX

U Hrvatskoj smo testirali Husqvarnu TE 449, prvu koja je došla u Požegu. Zahvaljujući Darku Boškoviću isprobali smo najnoviji hard enduro model ove renomirane marke koji je predstavljen na sajmu Intermot u Kolnu prošle godine.

Ova Husqvarna sa starim modelima ima malo toga zajedničkoga, i prva je u nizu noviteta od kada je Husqvarna u BMW-ovom večinskom vlasništvu. Stoga se i vidi na njemu utjecaj BMW-ovog modela 450 X, a pritom mislimo prije svega na koaksialno postavljeno hvatište stražnje vilice i izlaznog vratila iz mjenjačke kutije, visoko postavljenog agregata, spremika goriva ispod sjedala itd.

Potpuno je nov i dizajn ovog modela, za što djelatnici Husqvarne zaslužuju čistu peticu.

Nova Husqvarna ima potpuno novi položaj vozača, drugačije se ponaša u vožnji od stare. Osjeti se povećanje snage ali su neke sitnice poput vibracija ostale.

Više pročitajte u jednom od narednih tiskanih izdanja Moto Pulsa.

{gallery}NOVOSTI/N115/Husqvarna-TE449/Gallery{/gallery}
fbmp ytmp imp