Novosti

MOTO GUZZI OPEN HOUSE 2018

mg open house 2018 annuncio 2

 

Moto Guzzi Open House, nezaobilazni je događaj za sve zagrižene ljubitelje marke Moto Guzzi, a ove godine ponovno dolazi na povijesnu lokaciju, Mandello Del Lario, tijekom vikenda od 7. do 9. rujna.


Nakon što je zadnje tri godine privukla 50.000 posjetitelja, tvornica Moto Guzzi još jednom otvara svoju legendarnu crvenu kapiju na adresi via Parodi 57, Mandello del Lario. Open House 2018, na kojem će biti prikazani aktualni modeli, započinje u petak 7. rujna u 15 sati otvaranjem muzeja i trgovine. U subotu i nedjelju, 8. i 9. rujna, gosti mogu posjetiti proizvodnu liniju gdje se stvaraju legendarni motocikli, kao i povijesni zračni tunel.
“Moto Guzzi selo” - u samom središtu tvornice u Mandellu del Lario, bit će srce zabave tijekom cijelog vikenda, a posjetitelji će moći izbliza doživjeti i veliku svjetsku premijeru. Selo će biti početna točka probnih vožnji koje će omogućiti stotinama motociklista da na cesti isprobaju Moto Guzzi modele. Zvijezda besplatnih probnih vožnji bit će novi V7 III Limited Edition, zadnja posebna verzija 750-ice iz Mandella, proizvedena u svega 500 numeriranih primjeraka, koja se ističe eklektičnim, suvremenim stilom, elegantnim kromiranim elementima i tehnološkim detaljima. Bogatoj ponudi Moto Guzzi dodatne opreme bit će posvećen poseban izložbeni prostor, a trgovina Eagle Shop bit će ulaz u Moto Guzzi svijet, čak i za one koji još nisu motociklisti. Oni će za sebe pronaći bogatu ponudu originalne odjeće i promotivnih predmeta.


Svi koji uđu u Moto Guzzi svemir, autentičan i privlačan, pronaći će svoje mjesto u službenoj Moto Guzzi zajednici, The Clan, koja nudi svojim članovima ekskluzivne prednosti kojima mogu pristupiti preko internetske stranice www.theclan.motoguzzi.com. Open House 2018 je poklon i izvrsna prilika za susret gotovo 28.000 članova The Clan zajednice, a niz pogodnosti pripremljenih za njih još se čuva u tajnosti.
Za sve novosti vezane za program i kalendar događanja pratite službenu stranicu www.motoguzzi.com

mg open house 2018 annuncio 4

mg open house 2018 annuncio 3

mg open house 2018 annuncio 1

 

 

fbmp ytmp imp