Oglašavanje

Pravila oglasnika

Pristupanjem stranicama MOTO PULS besplatnog oglasnika, prihvaćate uvjete korištenja i pravila oglašavanja na oglasniku .

* Zabranjeno je objavljivati komercijalne oglase.

* Zadržavamo pravo promjene i modifikacije uvjeta korištenja ovih stranica u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu u trenutku objave.

* Korisnik je obvezan prilikom prijave unijeti svoje vlastito ime i istinite podatke za kontakt.

* Registracijom na stranice MOTO PULS korisnik pristaje na povremeno primanje elektronske pošte koja je povezana s aktivnostima MOTO PULS-a .

* U svakom trenutku korisnik može zatražiti prekid slanja elektronske pošte od strane MOTO PULS. U tom slučaju korisnikov oglasni račun se briše i korisnik gubi pravo na oglašavanje na besplatnom oglasniku.

* Sve objave, oglasi, poruke, tekstovi, prikazi, fotografije, video snimke i drugi materijali (u daljnjem tekstu: sadržaj) objavljeni na stranicama, preneseni preko stranica, ili linkani sa stranica, isključiva su odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. MOTO PULS ne daje nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti takvog sadržaja. U slučaju bilo kakvih zahtjeva trećih osoba s osnova naknade štete prema izdavaču oglasnika MOTO PULS, a po bilo kojem osnovu vezanom uz dostavljeni sadržaj, korisnik preuzima odgovornost kao i obvezu poduzeti sve radnje kako bi obranio i zaštitio izdavača MOTO PULS od svih takvih zahtjeva.

* Zabranjeno je naručivanje i objavljivanje sadržaja koji su nezakoniti, štetni, prijeteći, koji zlostavljaju, uznemiravaju, kleveću ili su na bilo koji način štetni malodobnim osobama. Nedopušteni su sadržaji koji sadrže osobne podatke drugih osoba bez njihova izričitog odobrenja. Korisnik se obvezuje da neće objavljivati oglase koji su u suprotnosti sa zakonom, ostalim propisima i Ustavom Republike Hrvatske. Korisnik se posebno obvezuje da neće prodavati i oglašavati prodaju robe ili pružanje usluga kojima bi se kršila autorska i srodna prava trećih osoba.

* Oglasi moraju biti napisani na hrvatskom jeziku.

* Oglasi se ne smiju ponavljati s istim sadržajem u vise kategorija.

* Oglas mora sadržajno pripadati u primjerenu rubriku.

* Oglasi koji pozivaju na sudjelovanje u raznim mrežnim marketinzima i piramidalnim igrama nisu dopušteni. Jednako tako, nisu dopušteni oglasi koji pozivaju na igranje nedopuštenih igara na sreću.

* Korisnik može imati samo jedno korisničko ime i za jedan predmet može predati samo jedan oglas. Jednako tako, nije dopuštena objava oglasa za isti predmet u dvije različite rubrike.

* MOTO PULS zadržava pravo trenutno s popisa korisnika brisati one korisnike koji bi kršili ova pravila i uvjete ili na neki drugi način usporavali ili ometali rad stranica. MOTO PULS zadržava pravo poduzeti odgovarajuće mjere protiv takvih korisnika. Uvjeti i odnosi između korisnika i MOTO PULS podliježu zakonima Republike Hrvatske. U slučaju spora nadležan je sud u Zagrebu.

* MOTO PULS ne odgovara za bilo kakvu štetu koja bi mogla nastati radi prekida dostupnosti, neobjavljivanja, odnosno brisanja oglasa ili grešaka u djelovanju web stranica.

Više u ovoj kategoriji: « MOTO PULS Team ON LINE stari brojevi »
fbmp ytmp imp