Motosport

Zemljo, otvori se!

ParisHiltonXX

Izgleda da je ipak istina. Ubrzo nakon prvih govorkanja o tome i službeno je potvrđeno da bogata „posvuduša" Paris Hilton sponzorira Grand Prix momčad koja će nastupati u klasi 125. Da stvar bude gora, motocikli će biti u „barbi" bojama

Klasa 125 zaslužuje dostojanstveniju eutanaziju od one koja će između ostalog biti obilježena „barbi" Aprilijama u sponzorskim bojama bogate kćerkice pod imenom Paris Hilton. Iako smo se nadali da se to ipak neće dogoditi, Paris je proteklog vikenda u Madridu ipak predstavila svoju Grand Prix momčad nimalo egoističnog naziva SuperMartxe VIP by Paris Hilton.

S obzirom na to da joj je samopromocija najvažnija stvar u životu, sigurno joj nije bilo teško isprsiti svoj dekolte i pozirati ispred Aprilije RSA, koja tako svoju sportsku karijeru mora završi u kičastom ruhu. Takvu tužnu sudbinu ne zaslužuje ni iskusni Sergio Gadea, koji će za timskog kolegu imati Mavericka Vinalesa.

Tako je bogata nasljednica, dobila svoju novu barbi igračku. Imajući u vidu to da čak ni domaći porno uradak nije uspjela učiniti dovoljno zanimljivim, jasno je da bi aktivno vođenje jedne Grand Prix momčadi bi prevelik zalogaj. Zato je ona tu samo kao sponzor, a operativu će prepustiti drugima. Svejedno, u planu joj je da u svoj naporni raspored ugura i poziranja na što većem broju utrka. Sergio Gadea i Maverick Vinales, naše misli su s vama.
fbmp ytmp imp