Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N115/Akrapovic/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N115/Akrapovic/Gallery

Motosport

Marko Jager i Miha Špindler pobjednici Akrapovič QUAD vikenda u Labinu

AkrapovicXX

Članovi slovenskog Ski&Sea racing teama odnijeli su veliku pobjedu 26/27.02.2011. u Sv. Martin - LABIN.

Slovenci Marko Jager i Miha Špindler su na sedmom QUAD Akrapovič off-road vikendu u Hrvatskom Labinu dominirali i svaki u svojoj kategoriji pobjedili sa velikom prednošću ispred ostalih. Na iznimno teškoj utrci i stazi, koja je djelomično bila na motokros stazi a djelomično na terenu, bilo je potrebno dosta tehničkog znanja i kondicijske spremnosti.

Marko Jager, koji je nastupio sa Can Am Outlander 800R XXC u kategoriji 4×4 pobjedio je ispred Grka Crisa Stalbotzisa, na Can Am Renegade X 800 R, a treći je bio Dani Koprivnik (SLO), također na Can-Am Outlanderu.

Miha Špindler - Can Am DS 450 MX, nastupio je u kategoriji Quad i sa velikom prednošću pobjedio ispred Tadeja Koščaka (SLO) na KTM-u i Igora Fabianija (SLO) na Suzukiju.

Ekipni uspjeh ekipe Ski&Sea racing team i Can Am-ovih “bolida” na prvi utrci ove sezone je sigurno velika motivacija za sljedeću utrku novog slovenskog cross country prvenstva, koji počinje 12.03. u Dragonji.

{gallery}NOVOSTI/N115/Akrapovic/Gallery{/gallery}
fbmp ytmp imp