Nolan i X-lite vozači u 2019.

 AX17608 UC70807 Mid

Superbike sezona je već krenula, a MotoGP samo što nije. U oba prvenstva važnu ulogu igraju i vozači s Nolan i X-lite kacigama.

Simpatični Danilo Petrucci je hodao po trnju da bi došao do zvijezda i ove godine vozio u tvorničkoj momčadi Ducatija. Po formi koju je prikazao na zimskim testiranjima, mogao bi konačno doći i do svoje prve pobjede, a isto vrijedi i za Alexa Rinsa. Tvornički Suzuki djeluje još brži nego u drugoj polovici prošle sezone i Španjolac ne krije da ima pobjedničke ambicije.

U Superbikeu je Chaz Davies za upravljačem novog i već dokazano pobjedničkog Ducati Panigale V4 R, a njegov dosadašnji kolega Marco Melandri od ove sezone vozi Yamahu i već je bio na pobjedničkom postolju. Uz to, Nolan i X-lite ima i u brojnim drugim prvenstvima, a u nastavku vam donosimo popis njihovih vozača u onim najvažnijim klasama svjetskog prvenstva.

Spomenimo i to da je je za 2019. uvedeno novo pravilo, po kojem FIM mora zasebno homologirati sve kacige koje se koriste u svjetskom prvenstvu. Ipak, zbog velikog broja zahtjeva za homologacijama, to postaje obavezno tek od lipnja za MotoGP i Superbike, dok je za ostale klase početak primjene tog pravila odgođen do 2020.   

MotoGP
DANILO PETRUCCI - X-lite - DUCATI
ALEX RINS - Nolan - SUZUKI

Moto2
ENEA BASTIANINI - Nolan - KALEX
REMY GARDNER - X-lite - KALEX

Moto3
ARON CANET - X-lite - KTM
ALONSO LOPEZ - Nolan - HONDA
SERGIO GARCIA - Nolan - HONDA

MotoE
LORENZO SAVADORI - X-lite - ENERGICA

Superbike
CHAZ DAVIES - X-lite - DUCATI
MARCO MELANDRI - Nolan - YAMAHA
LEON CAMIER - X-lite - HONDA
LEANDRO MERCADO - X-lite - KAWASAKI

MICHAEL RUBEN RINALDI - X-lite - DUCATI

MARKUS REITENBERGER - X-lite - BMW

Supersport
HECTOR BARBERA - X-lite - YAMAHA
NACHO CALERO - X-lite - KAWASAKI
FEDERICO CARICASULO - X-lite - YAMAHA

2019 testingqatarale rins49

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com