Novosti

Aeon

Aeon opet u Hrvatskoj

 

AeonMTajvanski proizvođač četverocikala Aeon ponovo ima zastupnika u Hrvatskoj. Zahvaljujući riječkoj tvrtci Bike Ing, koja je i sama sudjelova u prilagodbi četverocikala našem tržištu...


te je uz Hrvatsku generalni zastupnik i za Sloveniju, kupci trenutno mogu birati između sportskog modela Cobra 350 i njegove radne varijante Crossland 350. Oba modela pokreće tekućinom hlađen četverotaktni agregat koji iz 313 ccm izvlači zakonom maksimalno dozvoljenih 15 kW pri 6.500 okr/min, s time da Crossland 350 uz uobičajeni hod unaprijed i unazad nudi i mogućnost uključivanja skraćenih prijenosnih omjera.

Osim toga, posebnost Crosslanda je korištenje kardana kao završnog prijenosa, te praktičan prtljažnik smješten u nosu četverocikla.

Ovjes je kombinacija dvostrukih prednjih poprečnih ramena i stražnje krute osovine, a oba modela koja se nude na hrvatskom tržištu imaju pogon samo na stražnju osovinu i automatski CVT mjenjač.

Suha težina ovih modela neznatno prelazi brojku od 200 kg. Za Cobru treba izdvojiti 38.500 kuna, a za Crossland 40.500 kuna.
Više u ovoj kategoriji: « Eurorent BIM »
fbmp ytmp imp