Novosti

Događaj

Treći party za ljubitelje četverocikala

 

Croline-Party-1MCROline portal, vodeći hrvatski internetski magazin koji okuplja ljubitelje i vlasnike četverocikala u suradnji sa MKQ "Sv. Ivan Zelina", povodom svojeg trećeg rođendana će u subotu 4. rujna organizirati cjelodnevni...

... Croline Party 3 - međunarodni quad susret na off-road stazi Prodanec u Svetom Ivanu Zelini.

Croline-Party-2MNa susret su pozvani svi quaderi, motoristi, offroaderi, uz posebno atraktivan program za gledatelje. Okupljanje vozača na dobro poznatoj stazi počinje od jutra, a očekuje se dolazak nekoliko stotina quadera iz Hrvatske i svih okolnih zemalja. Od 12 do 16 sati vozači će krenuti u panoramske vožnje po brdima oko Zeline, a ruta je podijeljena na soft i hard varijantu, ovisno o željama vlasnika i mogućnostima vozila.

 

Croline-Party-3MZa sve gledatelje od 16 sati započinje atraktivan program na 4x4 poligonu. Vožnje spretnosti, savladavanje specijalnih prepreka. U posebno pripremljenoj "blatnoj kupki" održat će se Mud race, a posebno zanimljiva bit će Quad Alkari. U večernjem dijelu programa gledatelje i vozača zabavljat će glazbenici i atraktivne Go-Go plesačice. Ulaz je slobodan.

Više u ovoj kategoriji: « Susret KTM 125 Duke »
fbmp ytmp imp