Novosti

Događaji

Moto-Show-petkomMMoto show svaki Petak u pet

 

Moto event sasvim novog karaktera održat će se poslijednji vikend mjeseca svibnja, točnije u petak 28.05.2010. Rečenog petka u kino klubu Jadran Filma za glazbenu kulisu pobrinut će se rock band Davorin i Bogovići, a premijerno će biti predstavljena...


... nova bikerska himna "String race" u izvedbi Maria Rucnera i Rajka Dujmića.

 

Svi koji se pridruže ovom bikerskom druženju moći će premijerno pogledati nove modele Aprilije i Piaggia za 2010. godinu, a svojim akrobacijama i ludorijama zabavi će pridonjeti i najbolji hrvatski stunteri. Projekcija dokumentarnog filma "Odavde do Tralala" poznatog hrvatskog putopisca i pustolova Borisa Veličana, pokazat će kako je izgledala njegova avantura na skuteru do Kine i nazad.

 

Od brojnih sadržaja izdvajamo moto sajam, gdje ćete po prvi puta moći potpuno besplatno izložiti svoje motore, dijelove i opremu te ih prodati i zamijeniti. Planirano je da ovakvi događaji postanu redovita pojava, svaki petak.

 

Uz sve navedeno tu je i moto bar s bogatom ponudom pića te točenog piva po promotivnoj cijeni od 10 kn za 0,5 l. Druženje počinje od 17:00 pa sve do ranih jutarnjih sati.

 

Medijski pokrovitelji: Moto klub, Auto klub, Moto Puls, Jutarnji list


 

Više u ovoj kategoriji: « Događaj Zanimljivo »
fbmp ytmp imp