Novosti

Dorsoduro 750 Factory

Još veća doza adrenalina


1DorsoduroMU ovlaštene Aprilia prodajne salone stigao je Dorsoduro 750 Factory. Ovaj beskompromisni motocikl na sajmu motocikala EICMA 2009. u Milanu privukao je veliku pažnju...


... javnosti i novinara. Aprilia Dorsoduro 750 uzburkala je supermoto segment no Dorsoduro 750 Factory ide još jedan korak dalje. Ovaj motocikl je još lakši i učinkovitiji, a njegova misija je zabava koju vam pruža obiljem performansi i suvremene tehnologije.

 

Naziv Factory nikada se kod Aprilije ne koristi slučajno. Pravi entuzijasti znaju da naziv Factory označava elitne motocikle koji koriste najsuvremeniju tehnologiju i najbolje materijale. Lagan, agilan i snažan; Dorsoduro 750 Factory ponosno nosi svoj Factory naziv.

 

Opremljen je V Twin agregatom posljednje generacije, a može se pohvaliti i tehničkim rješenjima koja su jedinstvena za ovu klasu motocikala. Zahvaljujući naprednoj upravljačkoj elektronici i ride-by-wire tehnologiji Aprilijin 90° V twin agregat nudi izvanredne performanse, usporedive s performansama motocikala s većom zapreminom.

 

Kao što je već tradicionalno za Aprilia motocikle, šasija Dorsodura 750 Factory, koja je proizašla iz višegodišnjeg iskustva i višestrukih pobjeda u supermoto natjecanjima s modelom SXV, nema prave konkurencije u supermoto klasi.

 

Dizajn motocikla obilježen je karbonskim oplatama koje ne skrivaju već naglašavaju tehničke elemente motocikla, crveno obojenom rešetkom šasije te karbonskim blatobranom što u konačnici stvara vrlo agresivan izgled motocikla.

 

Dorsoduro 750 Factory se osim izgledom od Dorsodura 750 razlikuje i po ekskluzivnijem sjedalu te naprednijim elementima kočnica i ovjesa. Opremljen je aluminijskom stražnjom vilicom s novim, u potpunosti podesivim plinskim amortizerom, novom obrnutom prednjom Sachs vilicom promjera 43 mm te novim kočnicama s valovitim diskovima i  Brembo prednjom kočnom čeljusti s četiri kočna klipa. U ponudi je i verzija s ABS-om i Brembo kočnim elementima sprijeda i straga.

 

Svojim dizajnom, vrhunskom tehnologijom i agregatom te naprednom šasijom i ovjesom Dorsoduro 750 Factory zasigurno će svakome pružati nevjerojatnu zabavu.

 

Dođite u ovlaštene Aprilia prodajne salone i upoznajte novi Dorsoduro Factory koji je dostupan po cijeni od 76.830 kn.

 

Više u ovoj kategoriji: « Saloni motocikala Scarabeo 200 i.e. »
fbmp ytmp imp