Novosti

Ducati & Toshiba

Ducati-ToshibaMDucati elektronika

 

Ducati je za početak 2010. predstavio dva sasvim neočekivana noviteta. Nažalost, ne radi se o novim modelima motocikala, već o prijenosnom računalu i maloj digitalnoj kameri koji će nositi Ducatijevo ime.

Radi se zapravo o proizvodima Toshibe koja svojim proizvodima opskrbljuje Ducati Corse, te je i službeni partner MotoGP momčadi.

Tako je kao plod te suradnje, a za sve one kojima Toshibino ime nije dovoljno karizmatično, predstavljeno prijenosno računalo Satellite U 500 Ducati Edition, kod kojeg se doprinos Ducatija uglavnom svodi na to da njegov logo krasi tipkovnicu. Samo prijenosno računalo ima ekran od 13,3 inča, Intelov procesor i disk od 400 GB, te teži 2,5 kg.

Druga je novost malena kamera Camileo S 10 Ducati Edition, koja uz dobru rezoluciju nudi težinu od samo 120 g, te svojim dimenzijama 18x57x100 mm lako stane u džep svake jakne, pa i one motorističke. Oba će proizvoda biti u ponudi samo na probranim europskim tržištima, ali ne i na hrvatskom, tako da ćete po kvalitetnu elektroniku s Ducatijevim znakom morati potegnuti barem do Italije ili Austrije.

fbmp ytmp imp