Novosti

Ducati i Valentino Rossi zajedno od 2011.

Dobrodošao Vale!

 

Vale-DucatiDucati i Valentino Rossi su potpisali dvogodišnji ugovor kojim će deveterostruki svjetski prvak od 2011. voziti za "Rossa" momčad iz Borgo Panigalea u prestižnom MotoGP natjecanju.


Dolazak Valentina u Ducati otvara novo i uzbudljivo poglavlje u talijanskoj trkaćoj povijesti, ali i u MotoGP natjecanju. "Iznimno nam je drago da možemo objaviti da će Valentino Rossi biti sa nama od 2011.," izjavio je Gabriele Del Torchio, predsjednik Ducati Motor Holdinga. "On je sinonim izvrsnosti u svijetu motociklizma i kao takav potpuno spojiv sa misijom naše kompanije koja je sinonim za "Made in Italy" izvrsnost. Uz izrazitu predanost i strast obje strane to su ključne značajke za uspjeh u tehnološkom, dizajnerskom i sportskom smislu."

 

"Prije svega, Valentino je veliki obožavatelj motocikala i oduvijek mi je bilo zadovoljstvo čuti njegovo mišljenje, "rekao je Filippo Preziosi, generalni direktor Ducati Corse projekta. "Do utrke u Valenciji on će nam biti konkurent, konkurent zbog kojeg su naše pobjede uvelike dobivale na težini i važnosti. Nakon toga čim prvi puta sjedne na Ducati zajedno ćemo raditi na svakom detalju motocikla kako bi njegov talent došao do izražaja. Raditi s Valentinom san je svakog inženjera i lijepo je znati da ćemo tu priliku imati već sljedeće sezone."

Više u ovoj kategoriji: « Grobnik Događaj »
fbmp ytmp imp