Novosti

Grobnik

SPLITSKI RR kup Fun race na Motohappeningu

 

RR-kup-1MU sklopu APRILIA, SPYKE & VEMAR KUP-a (ASV KUP) na Motohappeningu u 8. mjesecu održati će se SPLITSKI RR kup Fun race. Organizatori PIAGGIO-HRVATSKA d.o.o, pozivaju ekipu iz Splita i okolice na prijavu.


RR-kup-2M

Utrka je besplatna, svi sudionici dobivaju poklon bon u iznosu 400 kn s kojim može kupiti bilo koji dio opreme u vrijednosti od najmanje 1.000 kn u Aprilia, Spyke, Vemar ovlaštenim trgovinama. U klasu SPLITSKI RR kup ulaze svi cestovni sportski motocikli - R motori - bez obzira na godinu proizvodnje,  radna zapremina nije ograničena, a sve tehničke izmjene su dopuštene.

 

Sudjelovati mogu svi čiji motori imaju registarsku oznaku  ST. Broj mjesta u trci je ograničen na 12. Za sudionike Spltskog RR kupa nije obaveza imati Spyke odijelo ili Vemar kacigu. Prva tri mjesta kao glavnu nagradu osvajaju trkaće rukavice Spyke HIPE kangaroo + pehar.

 

RR-kup-3MOrganizator ASV kupa poziva i sve ostale natjecatelje da pokažu svoju natjecateljsku stranu na riječkom Grobniku, u subotu.14.08. na 38. Motohappeningu na drugoj i zadnjoj utrci ASV kupa u 2010. godini. Pravila ostaju ista, osim nagrada koje su izmjenjene. U svim klasama za osvojeno 1., 2., ili 3. mjesto nagrada je Vemar racing kaciga Eclipse + pehar.

Poredak poslije odvežene prve utrke pogledajte ovdje.RR-kup-4M

Više u ovoj kategoriji: « Ducati Megamonster Piaggio grupacija »
fbmp ytmp imp