Novosti

Honda CRF 250R za 2010.


HondaCRFMHonda je predstavila svoje motokros novitete s kojima će sljedeće sezone jurišati na mnoga nacionalna prvenstva, naravno, osim hrvatskoga, jer tu nema interesa.
Nakon prošlogodišnjih velikih novosti na modelu od 450 ccm, ove je godine za detaljne izmjene došla na red manja inačica od 250 ccm. CRF 250 je doživio toliko novosti, da ga lako možemo okarakterizirati kao potpuno nov model, iako je vizualno tek neznatno izmijenjen u stražnjem dijelu.
 
Kako je prošle godine veći brat dobio ubrizgavanje, ove ga je godine dobio i manji model od 250 ccm.  Ubrizgavanje znači i manju potrošnju, manje potrebnog goriva i u konačnici manje težine. Model za 2010. je raskrstio s Hondinim izletom s dva ispušna topa na prošlom modelu, te ponovno ima samo jedan ispušni top.
 
Kao i prošli model i novi krasi progresivni amortizer upravljača, te novi aluminijski okvir. Promjene su zahvatile i provrt te hod, kao i omjer kompresije, koji je povećan. Novi su i klipovi i ventili, koji su po riječima tehničara čvršći. Stražnja vilica sada je malo duža, a amortizer potpuno nov.

Model CRF 450 ostao je praktički isti kao model za 2009., tek je elektronika dobila novu mapu paljenja.
Više u ovoj kategoriji: « Yamaha Yamaha »
fbmp ytmp imp