Novosti

Kawasaki

Nove i zelenije grafike

 

Kawasaki-boje-1MProšle godine predstavljeni maleni Kawasakijev supermoto D-Track 125 i njegov enduro brat KLX 125 dobili su nove grafike koje će ih učiniti zelenijim. Mikroskopskim grafičkim promjenama je podvrgnut i...


Kawasaki-boje-2M... moćni hard-enduro KLX 450 R. S obzirom na to da su predstavljeni prije samo godinu dana, nije bilo realno za očekivati da će Kawasakijeve supermoto i enduro uzdanice iz klase 125 biti podvrgnute ozbiljnijim promjenama. Podsjetimo, zahvaljujući supermoto modelu D-Tracker 125 i njegovoj enduro verziji KLX 125, Kawasaki od ove sezone ponovo ima svoje predstavnike u klasi 125.

 

Radi se o moderno oblikovanim i ekonomičnim modelima pokretanim nejakim zrakom hlađenim četverotaktnim agregatom, a od neposredne ih konkurencije izdvaja to što su opremljeni nešto manjim kotačima nego što je to uobičajeno. Tako D-Tracker ima 16 colne naplatke, dok enduro KLX 125 kombinira 16 colni stražnji kotač s nešto većim prednjim naplatkom promjera 19 cola.

 

Kawasaki-boje-3MU 2011. godinu ta dva modela ulaze tehnički nepromijenjena, dok se vizualne izmjene odnose samo na nove grafike. Tako će D-Tracker i dalje biti dostupan samo u crnoj boji, no njegove će oplate spremnika goriva sada biti ukrašene zelenom grafikom, a tanki je trag zelene boje vidljiv i ispod donjeg ruba sjedala. Isto tako, kod modela KLX 125 za 2011. umjesto crnih nalazimo zelene oplate spremnika goriva, što ovaj ionako zeleni motocikl čini još zelenijim.

 

Još suptilnije promjene nalazimo na hard-enduro modelu KLX 450 R koji na štitnicima hladnjaka sada ima i trag plave boje, a ta je ista boja korištena i za slovo R u nazivu modela, a koje je dosad bilo crvene boje.

fbmp ytmp imp