Novosti

Sport

PH Brzinci - Križevci


PH-Krizevci-1MU Križevcima održana je, čini se najuspješnija ovogodišnja utrka Prvenstva Hrvatske u brzinskom motociklizmu, koja je ipak uspjela okupiti respektabilan broj natjecatelja.


PH-Krizevci-2MU klasi 125 SP na startu se pojavilo osam vozača, jednako kao i u klasi SST 600, dok se u klasi SST 1000 na startu pojavilo njih šest (iako se dvojica nisu bodovala za PH, tako da u službenim rezultatima piše da ih je samo četiri). Najbrojniji su ipak bili Old Timeri, koji su se i u ova krizna vremena odazvali u velikom broju.

 

U klasi 125 SP uvjerljivo je pobijedio Dominik Nervo, u klasi SST 600 Mislav Perkušić, koji je nakon velike borbe u zadnjem krugu uspio prestići Gorana Gajića, dok je u klasi SST 1000 Gajić bio daleko nadmoćan i samo zahvaljujući svojem zabavljanju publike ciljem je prošao s minimalnom prednošću ispred i dalje izvrsnog Vedrana Močiboba.

 

PH-Krizevci-3MU Old Timerima je u Klasi 1 slavio Mihael Prožek, u Klasi 2 Viktor Bolšec, dok je u klasi 3 jedini natjecatelj bio Davor Pulez. U Klasi 4 pobijedio je Janko Francisković, u Klasi 5 Kazimir Šepić, u Klasi 6 Željko Tkalčević, dok je u Klasi 7 najbrži bio Robert Pribanić.







Rezultati:


Klasa 125 SP

 

Klasa 600 SST

 

Klasa 1000 SST OPH

 

Klasa 1000 SST PH

 

Old Timer Klasa 1

 

Old Timer Klasa 2+3+4

 

Old Timer Klase  5+6+7


 





Više u ovoj kategoriji: « Aprilia Grobnik »
fbmp ytmp imp