Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N114/AMG-Ducati/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N114/AMG-Ducati/Gallery

Novosti

AMG-Ducati

AMG-DucatiXX

Pozitivan učinak dovođenja Rossija već se osjeća. AMG, poznati ogranak Mercedesa, potpisao je s Ducatijem ugovor u suradnji. Osim zajedničkih marketinških aktivnosti, Mercedes-AMG će pomoći Ducatiju i kao službeni partner MotoGP tima

Nakon što je u Yamahu donio Fiat kao sponzora, Rossijeva globalna slava jedan je od razloga za stvaranje još jednog neobičnog partnerstva, onog između Mercedes-AMG-a i Ducatija. AMG će biti jedna od naljepnica na Rossijevom i Haydenovom motociklu, pri čemu će njemački specijalisti više biti tehnički partner nego stvarni sponzor, što znači da će se umjesto ozbiljnijeg protoka novca to partnerstvo vjerojatno očitovati kroz međusobnu suradnju i pokušaj iskorištavanja sinergijskih učinaka.

Ako je za vjerovati čelnicima tih dviju tvrtki, glavnina suradnje imala bi se odigrati na polju marketinga. S obzirom na to da obje marke ciljaju na poprilično sličnu klijentelu, jedan od načina te suradnje bio bi zajednički nastup pred bogatim kupcima. Tako će AMG na zatvorenim prezentacijama svojoj klijenteli osim mogućnosti vožnje Merecedesa pružiti mogućnost isprobavanja Ducatijevih motocikala.

Ducati bi trebao uzvratiti istom mjerom, pa bi tako na svojim događanjima takvog tipa potencijalnim kupcima ponudio mogućnost isprobavanja automobila sa srebrnom zvijezdom. Ne treba pritom sumnjati da će i Valentino Rossi, kao najveća Ducatijeva zvijezda, doći do svog besplatnog primjerka srebrne zvijezde.

{gallery}NOVOSTI/N114/AMG-Ducati/Gallery{/gallery}
fbmp ytmp imp