Novosti

Dvoransko Enduro prvenstvo 2011.

Indoor-EnduroXX

Pogledajte u nastavku sažetak prve utrke FIM Indoor Enduro prvenstva 2011. koja se održala u Talijanskoj Genovi 27.11.2010.

Obilježile su je odlične prepreke i mnogo padova. Ove vrlo atraktivne utrke imat će 4 nastupa za ovu sezonu.

Na prvoj u Genovi ispred 7.000 gledatelja slavio je Finac Mika Ahola na Hondi CRF 480 ispred Šveđanina Joakima Ljunggrena na Husabergu 2T i favoriziranog Poljaka Tadeusza Blazusiaka na KTM-u 2T. Aktualni svjetski prvak Teddy Blazusiak pao je na prvoj finalnoj utrci i time izgubio prva dva mjesta.

Druga utrka prvenstva za 2011 održat će se u Španjolskoj Berceloni 6.02., gdje se očekuje preko 11.000 gledatelja. U Barceloni se održalo i prvo Indoor natjecanje prije 12 godina pa se očekuje pravi spektakl.

Treća utrka za Enduro Indoor prvenstvo održat će se također u Španjolskoj, ovog puta u mjestu Vigo 26.02. Tu organizator očekuje velik dvoboj između Ivana Cervantesa na Gas Gasu i aktualnog prvaka čudesnog Taddyja Blazusaka na KTM-u, višestrukog osvajača Erzberg Rodea Extreme enduro natjecanja.

Posljednja utrka ovog FIM prventva održat će se u Portugalskom Lisabonu 05.03. a punu reportažu sa prvenstva pročitajte u tiskanom izdanju Moto Pulsa, koji se nalazi na kioscima svakog 10.-og u mjesecu.

  
Više u ovoj kategoriji: « Opoziv za Honde SYM Joyride Evo »
fbmp ytmp imp