Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N115/Verona/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N115/Verona/Gallery

Novosti

Motor Bike Expo u Veroni ruši rekorde

Verona-Bike-ExpoXX

Tradicionalni sajam prodajnog karaktera u talijanskoj Veroni ove godine pršti rekordima. Posjetilo ga je 120.000 posjetitelja što je čak 20% više nego lani.

Doduše lani su se odigrala čak dva sajma u istom periodu na krugu od svega 80 kilometara. Oba su nastala raspadom starog sajma u padovi a razlog su nesloga suorganizatora. Kako je jedan suorganizator (Padova Fiere Spa) priznao poraz i pomaknuo svoj termin za 05.-06.03. ovaj sajam poprimio je svu težinu, i to s punim pravom jer su njegovo organizatori istinski zaljubljenici dva kotača i prvi inicijatori sajma u nekadašnjeg mega sajma u Padovi.

Organizatori su izuzetno zadovoljni posjećenošću čak 800 izlagača.
Iako je ovaj sajam orijentiran na custom ponudu zvijezda sajma bio je Ducatijev natjecateljski model Desmodieci sa brojem 46, Valentina Rossija.

Ako je Rossijev Desmodieci dobio epitet zvijezde sajma, Vyrus 986 namjenjen Moto2 dobio je titulu "Queen of the show". Ova Bimotina prerada bio je jedan od najgledanijih modela, a po nama svakako najljepši na ovogodišnjem sajmu u Veroni. Nudi se po cijeni od 55.000 Eura.

Da bi racing ponuda za gledaoce bila potpuna Aprilija je na sajmu predstavila Hagin natjecateljski bolid za Superbike 2011.

Sljedeći je na redu je sajam IMOT u Munchenu koji se održava od 18.-20.02.

{gallery}NOVOSTI/N115/Verona/Gallery{/gallery}
fbmp ytmp imp