Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N115/Rossi-Diesel/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N115/Rossi-Diesel/Gallery

Novosti

Rossi zaslužan za dolazak sponzora Diesel u Ducati Marlboro tim

Rossi-DieselXX

U prvim danima nove godine sklopljeno je partnerstvo između brandova Diesel i Ducati. Ova dva branda, poznata i obožavana diljem svijeta, dijele osnovne značajke: kreativnost i inovaciju, tipične za “Made in Italy” tradiciju.

To su faktori koji su omogućili ovim kompanijama da postanu prepoznatljivi kao istinski talijanski brand diljem svijeta. U neprekidnoj težnji prema izvrsnosti, lifestyle brand i proizvođač motocikala zaradili su internacionalnu reputaciju, postižući izvanredne ciljeve slijedeći nekonvencionalne putove.

Zahvaljujući ovom partnerstvu Diesel logo biti će prisutan na motociklu i odjelima prvaka Ducati Marlboro tima, Valentino Rossija i Nick Haydena na 2011. MOTOGP-u.

Ugovor su potpisali Renzo Rosso, vlasnik i osnivač Diesel-a i Gabriele del Torchio, predsjednik Ducati Motor Holding S.p.A. za 2011. i 2012. godinu. Prvi korak, kao svjedočanstvo predanosti ove dvije kompanije, je apliciranje Diesel mohikanca na motocikle i odjela. Nakon ove inicijalne faze u nadolazećim mjesecima dva prestižna branda udružiti će snage u dodatnim projektima. Koordinator je Stefano Rosso, Renzov sin, koji je i odgovoran za strateška udruživanja kompanije.

Strast za utrkama i Ducati nisu ništa novo za Renza Rossa. Diesel logo pojavio se na Ducati motociklu 1990. godine kada je Ducati osvojio svoju prvu World Superbike krunu s vozačem Raymondom Roche-om.

“Uvijek sam bio fan Ducati-a, “ izjavio je Renzo Rosso. “Pratim ih godinama i trenutno vozim Monster S4R i Streetfighter. Ponosan sam na poštovanje koje je brand stekao diljem svijeta, u smislu dizajna i performansi. Ova sezona posebno je izvanredna, dolaskom Valentino Rossija asocijacija između brandova savršeno se poklapa s našom “Only the Brave” filozofijom!”

“Posebno sam ponosan i zadovoljan ovim novim partnerstvom, uz ostale važne suradnje koje smo dogovorili”, izjavio je Gabriele del Torchio. “Biti pridružen “Made in Italy” ikoni Diesel-u i imati osobnu potporu superfana kao što je Renzo Rosso, može samo dati dodatnu motivaciju i vjerodostojnost Ducati Marlboro timu i njegovim odličnim vozačima.”

{gallery}NOVOSTI/N115/Rossi-Diesel/Gallery{/gallery}

fbmp ytmp imp