Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N128/Yamaha-salon/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N128/Yamaha-salon/Gallery

Novosti

Yamaha centar Zagreb

Yamaha-salonXX

Ljubitelji Yamahe i oni koji će to tek postati zasigurno ć s veseljem dočekati vijest da je u Zagrebu otvoren novi maloprodajni centar njihove omiljene marke.

Yamaha centar Zagreb je otvoren na adresi Baštijanova 48, a osim prodajnog tu je i moderni, odgovarajuće opremljeni ovlašteni servis, na ukupno 300 kvadratnih metara. Na navedenoj adresi od sada možete kupiti i održavati sve proizvode iz Yamaha asortimana motocikala, skutera, ATV vozila kao i motornih sanjki.

Naravno, tu je i obilje opreme, kako s Yamaha potpisom tako i i ponude drugih proizvođača. Osim na rečenoj adresi više informacija možete dobiti na telefonu 01/3668430 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

{gallery}NOVOSTI/N128/Yamaha-salon/Gallery{/gallery}

fbmp ytmp imp