Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N128/KTM-2013/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N128/KTM-2013/Gallery

Novosti

Napredak bez kompromisa

KTM-2013XX

Razvojni centak austrijskog KTM-a ponovno je opravdao velika ulaganja koja ova tvrtka čini kada je u pitanju razvoj novih modela. Već sada imamo prilike vidjeti kakve novosti donosi obitelj terenskih KTM motocikala u generaciji 2013. godine.

Intenzivna i detaljna unaprijeđenja zahvatila su sve uzbudljive off-road modele iz KTM-a, a zahvaljujući bogatom iskustvu vjerujemo da će svi od najiskusnijeg do najzelenijeg vozača moći uživati u poboljšanjima.

Počevši od „velikih mališana“, KTM ne priznaje osrednje kao prihvatljivo pa je tako model 85 SX gotovo u potpunosti nov za nadolazeću sezonu. Njegov veći brat, motokros model 450 SX-F koristi pogonski agregat s jendom bregastom osovinom u glavi, a plod je suradnje s Ryanom Dugneyem te DeCosterom u Supercross prvenstvu.

Obnovljen je i vrhunski 350 SX-F čiji agregat je sada još sposobniji, a rafinirana šasija omogućuje iskorištavanje performansi što Toni Cairoli i čini. U klasi MX2 je model 250 SX-F opremljen novim pogonskim agregatima dok je motokros ponuda zaokružena trima dvotaktnim modelima.

Enduro modeli su također dobili zasluženu pažnju kako bi postali još uspješniji i zaokruženiji proizvodi. U najboljoj tradiciji, KTM i ove godine nudi ograničenu sriju Six Days enduro modela koji će biti lako prepoznatljivi po bogatstvu opreme, ali i kombinaciji boja koja odlikuje ovu generaciju.



  



  




  




  




{gallery}NOVOSTI/N128/KTM-2013/Gallery{/gallery}

fbmp ytmp imp