Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N130/Prodavaonica/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N130/Prodavaonica/Gallery

Novosti

Potražite dijelove kod Auto Kreše

ProdavaonicaXX

Nakon 28 poslovnica Auto Kreše diljem Hrvatske, u Zagrebu je otvorena prva specijalizirana prodavaonica dijelova za skutere, motocikle i ATV vozila.

Na poznatoj adresi, pored prodavaonice dijelova za automobile u Biokovskoj 1b, nalazi se i zasebna moto poslovnica. Proširen je lager dijelova potrebnih za redovno servisiranje motoriziranih dvokotača pa se sada na 300 kvadratnih metara trgovine mogu kupiti brojni dijelovi, bilo da je riječ o diskovima, disk pločicama, žaruljicama, filterima, uljima, svjećicama, remenima, lancima, kozmetici, sajlama...

Auto Krešo drži preko 3.000 kataloških brojeva koji se svakog trenutka nalaze na njihovim policama. U ostatku Hrvatske, motodijelovi i dalje su prisutni u ostalim poslovnicama, a koje se svakodnevno nadopunjuju iz 'baze' u Zagrebu.

Zastupljeni su renomirani proizvođači čiji se dijelovi većinom nalaze u prvoj ugradnji kod najpoznatijih proizvođača motocikala. Tako su tu Braking, TRW, NGK, RMS, K&N, Hiflo, Landport, Arexons, JT Sprockets, D.I.D/Ognibene, Osram, Dayco, Boost, Athena, Motorex, Mobil, ENI, General Electric... a ne smijemo zaboraviti niti vrlo veliku ponudu guma iz proizvodnog programa Save i Dunlopa koje su odmah spremne za isporuku.

KONTAKT:
Tel: 01/3030-329
Tel: 01/3030-370
FAX: 01/3030-313
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

RADNO VRIJEME:
Pon-pet - 8.00 - 20.00 h
Subota - 8.00 - 15.00 h

{gallery}NOVOSTI/N130/Prodavaonica/Gallery{/gallery}

fbmp ytmp imp