Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N132/web_sesta_brzina/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N132/web_sesta_brzina/Gallery

Novosti

BESPLATAN IPAD MAGAZIN O AUTOMOBILIMA

SB-iPad-mala0
U rujnu ove godine pokrenut je prvi besplatan iPad magazin o automobilima - Šesta Brzina. Mjesečnik bogatog sadržaja na inovativan način donosi testove i reportaže s prezentacija novih automobila, predstavljanja novih vozila, ali i video priloge rađene u vlastitoj produkciji. Šesta Brzina je magazin koji u potpunosti iskorištava svu interaktivnost iPada, te čitateljima pruža bogato multimedijalno iskustvo.

U prvom broju možete pročitati sve o tome kako će zbog rasta cijena goriva mali automobili postati novi prodajni hit, naročito u velikim europskim gradovima. Ekipa Šeste Brzine na svoje je iPad uređaje skinula sve dostupne službene automobilske aplikacije, potom ih dobro testirala, te za čitatelje odabrala samo najbolje igre, kataloge i ostale besplatne aplikacije proizvođača automobila. Članovi redakcije vozili su Volvo V40, Mercedes-Benz A klase i Mercedes-Benz SL te Mazdu CX-5 s modernim dizelskim motorom. U prvom broju iPad magazina Šesta Brzina možete pročitati kako je meki krov napravio veliki povratak na kabrioletima, koji su automobili uspješne reinkarnacije svojih prethodnika, kako radi Start-Stop sustav, te sve o Saabu, tvrtki koja je u zadnji čas spašena iz ralja bankrota. Redakcija Šeste Brzine testirala je Volkswagen Up, Audi Q3, Mercedes-Benz ML i Citroën DS4.
Iako se 'proizvodi' u Hrvatskoj, iPad magazin Šesta Brzina namjenjen je čitateljima iz jugoistočne Europe, kojima će u svakom broju donositi informacije, cijene i podatke o automobilskoj industriji i tržištima u zemljama regije.

{gallery}NOVOSTI/N132/web_sesta_brzina/Gallery{/gallery}

fbmp ytmp imp