Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N132/DaytonaSuper/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N132/DaytonaSuper/Gallery

Novosti

Daytona 675 Super III


slikaXX
Najnovija edicija Daytone 675 je doista posebna samo po tome što će se proizvesti u tek 75 komada

U svojoj dugačkoj i uspješnoj karijeri, Daytona 675 je već nekoliko puta bila predstavljanja u (manje ili više) posebnim izdanjima. Najnoviji dodatak toj priči je verzija 675 Super III, koja bi trebala podsjetiti na ne tako davnu Triumphovu prošlost.

Originalna Daytona 900 Super III iz 1994. godine bila je posebna po tome što je imala 15% više snage od osnovnog modela, ali i detalje izrađene od karbona. Budući Daytona 675 Super III ostaje na serijskih 125 KS pri 12.600 okr/min, poveznicu sa starom „super trojkom“ treba tražiti u žutoj boji, položaju i fontu natpisa Daytona na bočnim oplatama te činjenici da su prednji blatobran, dijelovi kokpita i štitnik s gornje strane ispušnog topa izrađeni od karbona.

Imajući u vidu da su spomenuti dijelovi od karbona serijska oprema i na prestižnijoj Daytoni 675R, Daytona 675 Super III ne djeluje nešto posebno posebna, dakako, ako zanemarimo podatak da će se proizvesti u samo 75 primjeraka i da je možda riječ o posljednjoj posebnoj verziji aktualnog modela.

U skladu sa zastavom koja je u airbrush tehnici „izvezena“ na prednjim oplatama, Super III će biti dostupan samo na britanskom tržištu i to po cijeni koja je za 350 funti veća od obične Daytone. Prevedeno na ovdašnja davanja, marže i poreze, kod nas bi se izdatak vjerojatno popeo blizu 120 tisuća kuna. Kladimo se da vam se Super III sada više i ne čini tako Super.

{gallery}NOVOSTI/N132/DaytonaSuper/Gallery{/gallery}
fbmp ytmp imp