Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N134/Z250/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N134/Z250/Gallery

Novosti

Kawasaki Z250

slikaXX
Novi Z250 je zasad rezerviran samo za Aziju, no mogao bi se kao Z300 pojaviti i u Europi

Azijsko tržište je bogatije za još jedan Kawasakijev model. Svukli su Ninju 250 i odjenuli je po uzoru na novi i atraktivni Z800, a vijest i ne bi bila posebno zanimljiva da je nije posebno objavila i Kawasakijeva europska podružnica. Iako u tom priopćenju tvrde kako Z250 nije namijenjen europskom tržištu, zanimljivo je da se pritom ograđuju samo na 2013. godinu, što znači da bi se 2014. stvari lako mogle promijeniti.

Da je ovdje riječ o probnom balonu potvrđuje i to da iz Kawasakija Europe poručuju kako će idućih mjeseci pažljivo osluškivati što potencijalni europski kupci misle o ovom motociklu. Pritom je za pretpostaviti da bi, ukoliko se pojavi i na europskom tržištu, najmanji Z nosio oznaku Z300, odnosno bio bi „streetfighter“ verzija nove Ninje 300, koja iz dvocilindričnog agregata zapremine povećane na 296 ccm istiskuje zdravih 39 KS.

{gallery}NOVOSTI/N134/Z250/Gallery{/gallery}





fbmp ytmp imp