Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N134/390Duke/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N134/390Duke/Gallery

Novosti

Prvi dojmovi: KTM 390 Duke

slikaXX
Isprobali smo novi KTM 390 Duke u okolici Salzburga i dobro se zabavili. Pravi vragolan

Bez obzira na relativno skromnu zapreminu, 390 Duke je iznimno važan model za KTM, a potvrđuje to i trud koji su uložili u svjetsku novinarsku prezentaciju održanu Salzburgu i njegovoj okolici. Uostalom, 200 Duke je prošle godine bio njihov najprodavaniji cestovni model, a 390 Duke bi trebao otići i korak dalje, kao prvi KTM-ov motocikl koji se prodaje u apsolutno svim zemljama u kojima su prisutni.

Budući nas je već i model 200 osvojio svojom nevjerojatnom okretnošću i solidnim performansama, nismo ni sumnjali da će i 390 Duke - koji je samo 10 kg teži, a skoro dvostruko snažniji – biti poprilično zabavan. Osjećaj totalne kontrole je ostao, baš kao i vrhunska upravljivost, a istovremeno su 44 KS dovoljno živahne da ovaj samo 139 kg težak model zaprijeti i nekim osjetno kapacitetnijim motociklima.

Uz to što je iznimno vižljast u gradu, 390 Duke je natprosječno zabavan u zavojima gdje ulijeva totalno povjerenje i pruža esenciju vožnje dobro izbalansiranog i prijateljski nastrojenog motocikla. Dakako, nije baš sve idealno, a detaljni test ovog srčanog jednocilindraša moći ćete pročitati u svibanjskom broju Moto Pulsa.

{gallery}NOVOSTI/N134/390Duke/Gallery{/gallery}









fbmp ytmp imp