Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N137/RC390Cup/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N137/RC390Cup/Gallery

Novosti

Pretpremijera: KTM RC390

slikaXX

Spremna je i oklopljena verzija zabavnog modela 390 Duke. Prvo je predstavljena trkaća Cup inačica

Nakon što su nakedom 390 Duke adekvatno zaokružili dio uspješne priče započete s modelima 125 i 200, u KTM-u su se bacili na posao razvoja oklopljenih sportskih verzija s oznakama RC. Iako još nije potvrđeno da će se u RC izdanju naći i slabije inačice, od ranije je poznato kako će ove jeseni biti predstavljen RC 390.

Budući nam je 390 Duke ponudio daleko više istinskog užitka u vožnji nego što bi to njegova zapremina dala naslutiti, pretpostavljamo da će i nadolazeći RC 390 lako opravdati svoj sportski dizajn. Kao dobra uvertira u predstavljanje serijskog modela za 2014. poslužilo je skidanje plašta s njegove natjecateljske inačice RC 390 Cup, s kojom će se iduće godine voziti njemački „ADAC Junior Cup“.

Cup verzija se bazira na budućem serijskom modelu, a za pretpostaviti je da se njegovih 38 KS odnosi na snagu mjerenu na stražnjem kotaču budući se već za serijski Duke 390 deklariraju 44 KS. Iako nije opremljena svjetlima i ostalim elementima potrebnim za homologaciju, Cup verzija svojim napetim linijama jasno daje naslutiti kako će serijski RC390 biti atraktivan motocikl. Ako pak nam je dozvoljeno suditi po cijeni koja vrijedi za Duke 390, onda bi se dalo pretpostaviti da će za kakvih 50 tisuća kuna kupcima biti dostupan uzbudljiv i okretan sportski motocikl, koji uz to udovoljava kriterijima A2 kategorije.


{gallery}NOVOSTI/N137/RC390Cup/Gallery{/gallery}






fbmp ytmp imp