Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N137/FatBob/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N137/FatBob/Gallery

Novosti

Novitet: Harley-Davidson Fat Bob za 2014.

slikaXX

Fat Bob je zamračen za 2014. Kao i uvijek kod Harley-Davidsona, razlike su u stilskim detaljima

Fat Bob je jedan od Harley-Davidson modela koji se službeno vode kao novitet za 2014. Kao što je to običaj kod američkog proizvođača, razlike su u detaljima, ali ovaj put ih barem ne trebate tražiti povećalom. Za početak, krom je dobrim dijelom odbačen i ustupio mjesto crnoj boji, čak je i spremnik goriva u koloru dobio kosu crnu crtu, koja bi trebala pratiti liniju stražnjih amortizera. Zbog svega toga još više dolazi do izražaja svjetlucavi ispušni sustav s novim završetkom.

Ipak, najveća novost, ujedno i najsporniji detalj, nalazi se na kraju stražnjeg blatobrana, skraćenog na zakonski minimum. Tu se sad nalaze potpuno nova svjetla izvedena u LED tehnologiji, koja bi svojom dvostrukom okruglom formom trebala biti u sinergiji s dvostrukim prednjim reflektorima. Pogled privlače i crni kotači promjera 16 cola s laserski graviranim grafikama, a tu je i nova konzola na spremniku goriva, s velikim brzinomjerom i malim LCD-om.

Mehaničke su promjene na ovom članu Dyna obitelji bili u drugom planu. Ipak, za novi se model deklarira 132 Nm pri 3.500 okr/min umjesto dosadašnjih 126 Nm. Mokra težina od 320 kg i masivnih 1.620 mm osovinskog razmaka ostali su nepromijenjeni, baš kao i bucmaste gume u dimenzijama 130/90-16 i 180/70-16.

{gallery}NOVOSTI/N137/FatBob/Gallery{/gallery}





fbmp ytmp imp