Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N138/ZZRPerformance/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N138/ZZRPerformance/Gallery

Novosti

Kawasaki ZZR 1400 Performance Sport

slikaXX

ZZR 1400 će u 2014. loviti 300 km/h i u Performance Sport varijanti s Öhlins ovjesom i Akrapovičem


Sport-touring motocikli koji napadaju brojku od 300 km/h spadaju u sasvim posebnu i rijetku vrstu, a u takvoj je prestižnoj konkurenciji Kawasaki ZZR 1400 najmodernije koncipiran i najčešće dorađivan. U Kawasakiju tvrde da je riječ o serijskom motociklu s najboljim ubrzanjem, a iako osnovni model za 2014. nije podvrgnut promjenama, pridružit će mu se Performance Sport varijanta s Öhlins monoamortizerom, Akrapovič ispuhom i poboljšanom udobnošću.

Öhlins stražnji amortizer iz serije TTX navodno je razvijen posebno za ovaj model, a uz lako dostupni kotačić za podešavanje predopterećenja, nudi i mogućnost odvojenog igranja s 22 moguće postavke za kompresiju i povrat. Možda još i više vesele dvostruki Akrapovič prigušivači izrađeni iz titana, koji sasvim sigurno doprinose smanjenju težine i poboljšanju ionako vrhunskih performansi.

Kako bi se vozač ugodnije nosio s mogućnostima ovog motocikla, Performance Sport verzija dolazi i s ispupčenijim „bubble“ vjetrobranom, a tu su i nova presvlaka sjedala te gelirani oslonci za koljena. Specifičan detalj su i crni obrubi instrumenata, a iako se ne vidi na predstavljenim fotografijama, ZZR 1400 Performance Sport bi trebao dolaziti i s poklopcem sjedala suvozača.

{gallery}NOVOSTI/N138/ZZRPerformance/Gallery{/gallery}


fbmp ytmp imp