Novosti

Sa četverociklima u avanturu "Vrdovo"

vrdovo

Tvrtka Potissimus d.o.o. iz Splita za sve ljubitelje adrenalina, druženja u prirodi kao i uživanja u vožnji ATV-quad vozila organizira ATV-quad avanturu "Vrdovo" koja obuhvaća preko 45 km vožnje na novim ATV-quad vozilima.

 

Kakav je plan puta?
Polazak je prema dogovoru iz Hrvaca (5 km od Sinja) u 9 sati ujutro. Nakon upoznavanja s terenskim vozilima, obuke i pripreme za polazak ide se prema Vrdovu, visoravni na Dinari.
Nakon blagog uspona dolazi se na mjesto kraćeg posjeta špilji koja će svakog sudionika avanture ostaviti bez daha. Oko podneva planiran je dolazak u Planinarski dom Sv. Jakov u kojem se poslužuje ručak nakon kojeg slijedi pauza kako bi se oni koji su iscrpili malo odmorili, dok oni željni vožnje imaju na raspolaganju vozila te mogu uživati u slobodnoj vožnji. Nakon ručka i pauze prolazi se kroz selo Bitelić te se vožnja nastavlja divljim putevima koji su kao stvoreni za quadove te pružaju maksimalni užitak. Nastavak vožnje se odvija uz sami tok rijeke Cetine do mjesta gdje je sve počelo. Prekrasna i nedirnuta priroda te panoramski pogledi na tok rijeke Cetine, Peručko jezero, grad Sinj te Sinjsko polje su nešto što će sve avanturiste ostaviti bez daha.


Od 15. veljače do 15. lipnja cijena avanture iznosi 500 kuna za jedno vozilo i osobu, dok je za vozilo i dvije osobe cijena 700 kuna. Osim cjelodnevnog izleta po cetinskoj krajini, razgledavanja špilje, ručka i vozila, ponuda uključuje i zaštitnu kacigu, stručno vodstvo i osiguranje u slučaju nezgode. Dodatno se naplaćuje prijevoz do Hrvaca kao i oprema koja se sastoji od hlača, jakne, čizama i rukavica, a da bi mogli sudjelovati u avanturi mora se imati najmanje 18 godina i položen vozački ispit B kategorije.


Dodajmo još da se više informacija može naći na internetskoj stranici offroadexpedition-split.com, na Facebooku, na mobitelu 098 981 5451.

fbmp ytmp imp