Novosti

Novi broj Moto Pulsa je na kioscima

Naslovna146
Testovi Yamahe R1, Ducati Scramblera i Kawasaki Vulcana S, usporedba MotoGP motocikla i Formule 1, put do jeftinijeg osiguranja, djevojka na motoru... Sve to i još mnogo više naći ćete u proljetnom izdanju Moto Pulsa

 

Taman s kalendarskim početkom proljeća na kioske slijeće i proljetni broj Moto Pulsa. U prvom planu je veliki test nove Yamahe R1, koja ponovo pomiče granice (ne)mogućeg, a tu su recenzije bitno pristupačnijih i na svoj specifičan način neočekivano zabavnih noviteta Ducati Scrambler i Kawasaki Vulcan S. Testirane su i nove Dunlopove gume TrailSmart, dok su od proizvoda s tek nešto dužim tržišnim stažem svoje stranice u rubrici s testovima zaslužili i pustolovni BMW F 800 GS Adventure te sportski skuter Kymco K-XCT 125i.

 

Putopis vodi u daleku Australiju, nostalgiju budi prisjećanje na sve generacije sada već tri desetljeća stare Hondine dinastije VFR, dok sadašnjošću i bliskom budućnosti bave aktualne teme, među kojima možete doznati kako doći do još jeftinijeg osiguranja ili državnih subvencija za elektro prometala na dva kotača.

 

Našlo se mjesta i za impozantnu preradu, ali i isto takvu „curu na motorima", a temeljito je obrađen i početak sezone motosporta, s naglaskom na skori početak MotoGP prvenstva i usporedbu s Formulom 1. Ostatak od ukupno 132 stranice u boji pokrivaju uobičajene rubrike i barem jedna nova.

Naslovna 146-2

 

sadrzaj146

fbmp ytmp imp