Novosti

Na kioscima je novi broj Moto Pulsa

NajavaMP148novosti

167 km/h s elektro Zerom i 250 km/h s putnim endurom! Budućnost je stigla, a s njom i novi Moto Puls.

 

Po prvi put u povijesti ovog časopisa, stranice Moto Pulsa donose test električnog motocikla i to ne bilo kakvog, nego vrhunske američke zujalice Zero SR, koja prikazanim ubrzanjima pokazuje kako budućnost neće biti loša, čak i ako bude električna. No, benzina još ima dovoljno za napuniti i one najveće spremnike goriva, pa tako 148. broj Moto Pulsa donosi i usporedni test najvećih putnih endura u kojem se ludi KTM 1290 Super Adventure za naslov u superteškoj kategoriji bori s neporaženim BMW-om R 1200 GS Adventure i vječitim izazivačem Triumphom Tiger Explorer XC.

 

Kao protuteža tim skupocjenima divovima dolazi mini usporedni test Kawasakijevih pristupačnih nakeda Z300 i Z250 SL, a između ta dva pola smjestio se test Yamahe Tracer, motocikla koji uz vrhunsku zabavu pruža i dovoljno svestranosti da opravda status jednog od najzanimljivijih noviteta za 2015. Tu je i recenzija Harley-Davidsona Fat Bob, koji možda jest čudan, ali na dobar način, a još čudniji su motocikli iz akcijom nabijenog filma Mad Max 4, kojima je posvećeno nekoliko strana. Osim tih filmskih prerada donosimo i jednu nestvarnu preradu iz stvarnog života, toliko ekstremnu da ne smije na ulicu.

 

Dakako, tu je i poprilična doza motosporta, kao i najava novih modela za 2016. s naglaskom na off-road segment. Između ostalog, u novom Moto Pulsu možete doznati isplati li se za Hondu RC213V-S izdvojiti 200.000 eura, ili je ipak pametnije za bitno manje novce s Aprilijom prekrstariti Gruziju i Iran. Možda da pitate golišavu djevojku koja se sva naježila kraj električnog motocikla? A to nije sve...

MP148naslovna

fbmp ytmp imp