Novosti

Harley-Davidson Split otvorio je svoja vrata

1 split

Ovlašteni zastupnik za Harley-Davidson za RH, tvrtka Kongova garaža d.o.o., nakon pet godina uspješnog poslovanja u Zagrebu, otvorila novi prodajni salon i servis u Splitu, kako bi ljubitelji ovog legendarnog brenda na području Dalmacije mogli uživaju u Harley-Davidson proizvodima i uslugama.
Novootvoreni salon u Poljičkoj cesti 26 osigurava vlasnicima i vozačima Harley-Davidson motocikala da razgledaju i isprobaju nove modele te odaberu popratnu opremu koju ide uz image svakog ljubitelja motora.
U prodajnom salonu, uz motocikle i originalnu H-D opremu i dijelove, dostupan je velik izbor motociklističke i casual odjeće, obuće, razni modni dodaci, accessories i sl.
U sklopu prodajnog salona nudi se usluga redovnog održavanja, servisiranja, dijagnostike i prerade motocikala, dok će vas ljubazno osoblje savjetovati o svim novim trendovima u svijetu Harley-Davidsona. Servisni stručnjaci i prodajno osoblje redovito se školuju i pohađaju tečajeve koje vode vrhunski instruktori na Harley-Davidson Universityu u Birminghamu.
Dostupnost rezervnih dijelova bez obzira na godinu proizvodnje motocikala je odlična, a dijelove koji nisu trenutno dostupni, moguće je naručiti s najkraćim mogućim rokom isporuke. Također, ukoliko kupac želi neki model motocikla koji nije raspoloživ u prodajnom salonu, može očekivati isporuku u roku desetak dana.
Garancija na Harley-Davidson® motocikle je 2 godine, s mogućnošću produljenja jamstva na 5 godina.

2 split

Trenutno u Harley-Davidsonu Split možete vidjeti 10 modela motocikala od kojih su 3 raspoloživa za besplatne demo vožnje, i to Street 750, Sportster Iron 883 te Street Glide Special, s potpuno novim motorom Harley-Davidson Milwaukee-Eight. Za rezervaciju termina demo vožnji potrebno je kontaktirati djelatnike Harley-Davidsona Split na tel. 021 737 330.

Veliko slavlje povodom otvorenja novog Harley-Davidson predstavništva planira se krajem ožujka.

3 split

fbmp ytmp imp