Novosti

Harley-Davidson Rally u Zagrebu od 12.05. do 14.05.2017.

HD rally

Udruga vlasnika Harley-Davidson motora, Pleter Chapter Croatia po prvi puta u Zagrebu organizira veliki Harley-Davidson Rally, koji se održava od 12.05. do 14.05.2017.
Ovaj susret ima prvenstveno humanitarni karakter, budući da će sredstva prikupljena prodajom majica i prišivaka donirati jednoj humanitarnoj zagrebačkoj ustanovi za djecu s poteškoćama u razvoju. Također, cilj im je svojim prisustvom, naročito skupnom vožnjom gradom, upozoriti sve učesnike u prometu na sigurnost motociklista.

Za ovaj susret dobili su podršku Turističke zajednice grada Zagreba, budući da isti predstavlja turističku atrakciju te će privući brojne inozemne motocikliste. Za sada je svoj dolazak najavilo desetak chaptera iz Njemačke, Bugarske, Rumunjske, Austrije, Mađarske, Grčke, Srbije, Italije, Slovenije.
Za organizaciju ovoga susreta dobili su adekvatne suglasnosti MUP-a, Grada Samobora i Grada Zagreba

Okvirni plan događanja:
Dana 12.05.2017. (petak) organizirana je vožnja preko Samobora, gdje će se povorka zadržati na Trgu kralja Tomislava. Predvečer kreću za Booze & Blues Bar u Tkalčićevoj 84, za koju je Grad Zagreb odobrio parkiranje cca 80 motora.

Dana 13.05.2017. (subota) organizirana je skupna vožnja (parada) u trajanju cca 4 sata s očekivanih cca 400 motora rutom od Zagreba, Velikog Trgovišća i Oroslavja do Zagreba. Radi sigurnosti, na dijelu vožnje koja se odnosi na prolaz kroz Zagreb od West Gate shopping centra do The Red Apple Pub-a u Odakovoj ulici kolonu će pratiti Policija.

Više info:
Marketing - H.O.G. Pleter Chapter Croatia
GSM: 091 4634 930
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

PROGRAM HD

fbmp ytmp imp