Novosti

Novi Moto Puls na kioscima

Naslovna165 800x600

Na 132 stranice najbržeg ljetnog štiva testiramo motocikle od 44 do 214 KS, razgovaramo s Rossijem i poklanjamo njegovu kacigu s potpisom. A to je samo dobar početak.

Ljetno izdanje Moto Pulsa ne oskudijeva šarolikim sadržajem. Jedan od stupova 165. broja je Valentino Rossi, s kojim smo odradili intervju za vrijeme MotoGP vikenda u Barceloni, a uz to smo trebali odlučiti tko od naših čitatelja osvaja njegovu AGV kacigu s vlastoručnim potpisom. Tu je i intervju sa Zarcoom, ali i obilje drugog motosporta, posebno onog ekstremnog.

Rubriku s testovima predvodi besramno snažan Ducati Panigale V4 S, koji se pokazao i bržim od očekivanja. Novi Harley-Davidson Fat Bob je snagator nešto drugačijeg stila, dok bi onima koji traže bitno pristupačnije motocikle mogle biti zanimljive recenzije lagano obnovljene i vazda popularne Yamahe MT-07 te iznenađujuće razigranog Kawasakija Ninja 400. Tu je i test dva maksi skutera; Honde X-ADV s enduro genima i Peugeota Metropolis 400i na tri kotača.

U ostatku ponude novog broja Moto Pulsa ističu se tri zanimljive „replica“ prerade Tomos motocikala, obilje ranih noviteta za 2019., putopis sa Sicilije, povijest Aprilije, top lista motocikala s najboljim omjerom uloženog novca i dobivenih konjskih snaga i kilograma... I to, dakako, nije sve.

SadrBB9730

 

Naslovna165

 

 

fbmp ytmp imp