Motosport

Lorenzo se maskirao u vranu i propjevao

lorenzo vrana

Trostruki MotoGP prvak je u „talent showu“ za zvijezde pod maskama pokazao da je u boljoj formi kao pjevač, nego kao testni vozač Yamahe.

Ako ste se slučajno ponadali da isprazni „(anti)talent show“ formati gume na popularnosti, bit će da ste se prevarili, jer se očito stalno smišljaju novi. Tako je iz Južne Koreje krenuo i koncept u kojem zvijezde pjevaju pod maskama, koje onda skidaju tek kad ispadnu iz konkurencije, uz sveopće ushićenje i prenemaganje članova žirija te predinfarktni delirij publike. Ta ideja se već ukorijenila u Španjolskoj, a dakako da o tome ne bi napisali ni slova da netom iz tamošnje konkurencije nije ispao Jorge Lorenzo, trostruki MotoGP prvak.

Njegovo razotkrivanje možete pogledati OVDJE, s time da premotajte pred kraj videa ako želite čuti kako pjeva. Iako sami nemamo sluha, pa nismo kompetentni, laički nam se čini da Lorenzu „slon nije prdnuo u uho“ i da je sasvim solidno otpjevao klasik Erosa Ramazzottija. Štoviše, dogurao je Lorenzo u top 4 ovog natjecanja, što je rezultat o kakvom je samo mogao sanjati u svojoj posljednjoj sezoni s Repsol Hondom (najbolji plasman bilo mu je 11. mjesto).

Inače, njegovo posljednje javno pojavljivanje na MotoGP motociklu bilo je jesenas u Portimau, gdje je, kao testni vozač Yamahe, bio čak 3,5 sekunde sporiji od Aleixa Espargaroa na Apriliji. To je dobrim dijelom bio i rezultat toga što mu momčad Yamahe, iako su mu navodno plaćali milijun eura godišnje za ulogu testnog vozača, prije toga zapravo i nije pružila priliku za testiranje, no isto se tako teško oteti dojmu da Lorenzo nije ni privatno trenirao na motociklu. Zato su mu se nakon samo jedne sezone zahvalili, pa je kao novi testn vozač Yamahe angažiran Cal Crutchlow.

A osim što je pjevao, Lorenzo je tijekom Božićnih blagdana i pričao. Tako je nimalo laskavi intervju kojeg je njegov bivši timski „kolega“ dao španjolskim medijima popratio izjavom kako Dovizioso nikad nije mogao prijeći preko toga što je u Ducatiju zarađivao 12 puta manje od njega. Time je praktično potvrdio špekulacije da je Dovizioso tijekom 2017. i 2018. doista zarađivao samo milijun eura po sezoni, dok je Lorenzo kod istog poslodavca, u isto vrijeme, a za lošije rezultate, ubirao 12 milijuna eura godišnje.

874017 

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

fbmp ytmp imp