Novosti

Beta Enduro 400/450/520 RR 4T 2011

Osvježeni Beta "enduraci"

 

Beta-Enduro-1MNe nova, ali svakako obnovljena su tri enduro modela Bete, a izmjene za ovu godinu su zahvatile skoro svaki dio motocikla


Beta-Enduro-2MNa agregatima, koji se prema našim saznanjima proizvode u KTM tvornici, za iduću godinu su izmjenjeni neki detalji, a produljen je i servisni interval, zahvaljujući boljoj pouzdanosti. Komponente elektropokretača su presvučene DLC spojem kako bi se smanjilo trenje, klip ima novi profil, a ležaji klipnjače su također presvučeni DLC-om. Agregati su opremljeni i poboljšanim komponentama spojke koje donose bolju pouzdanost i lakoću korištenja.

 

Beta-Enduro-3MOkvir je izmijenjen i ojačan na točkama koje trpe najviše opterećenje, a crvena boja podsjeća na sedamdesete godine prošlog stoljeća, kada je Beta imala svoje dane slave.

 

Nova Marzocchi Shiver izokrenuta vilica promjera je 50 mm, a donosi još više preciznosti u upravljanju. Izmijenjeni trokuti prednjeg ovjesa na sebi imaju „konjiće" koji omogućuju podešavanje u 6 pozicija umjesto u 4 kao do sada.


Beta-Enduro-4MVozači će zasigurno cjeniti poboljšanu ručicu spojke, koja je bolje zaštićena od blata i vode, a tu su i novi digitalni kontrolni instrumenti koji sada sadrže i brojač radnih sati. Na koncu ćemo spomenuti i novo sjedalo presvučeno dvostrukim materijalom koji će produljiti vijek trajanja i smanjiti trošenje, pogotovo na uglovima sjedala, a tu je i poboljšani sustav brzog skidanja sjedala.

Više u ovoj kategoriji: « Givi kacige Dakar 2011. »
fbmp ytmp imp