Novosti

Kymco People GTi 300

Novi People među ljudima


Kymco-People-1MU Milanu je predstavljen novi Kymco People skuter, ovoga puta s oznakom GTi 300 te dinamičnim agregatom i dizajnom koji idu uz takvu oznaku


Za pogon ovog novog Kymco skutera koristi se moderni četvrotaktni jednocilindrični agregat hlađen tekućinom i opremljen sustavom elektronskog ubrizgavanja goriva. Zapremina mu iznosi 299 kubičnih centimetara, a ona proizlazi iz provrta i hoda od 72,2 odnosno 72 mm.

 

Kymco-People-2MOmjer kompresije iznosi 10,8 : 1, dok je razvod za ukupno četiri ventila riješen pomoću jedne bregaste osovine. Proizvođač tvrdi da ovaj agregat razvija 28,7 konjskuh snaga pri 7.500 okr/min, s tim da je zakretni moment od 30 Nm raspoloživ pri 6.250 okr/min. Gotovo da je suvišno spominjati prisustvo elektropokretača, ali zato vrijedi navesti zapreminu spremnika goriva koja iznosi 9 litara.

 

Okvir ovog skutera je načinjen od kombinacije čeličnih cijevi i dijelova od prešanog lima. Prednji ovjes čini teleskopska vilica s nogama promjera 37 mm i hoda 110 mm, a straga gibanjem pogonske grupe koja je ovješeni element upravlja jedan amortizer koji omogućava hod kotača od 100 mm. Na aluminijskim naplatcima se nalaze gume dimenzija 110/70-16 odnosno 140/70-16, a kočionu grupu čini po jedan disk promjera 260 mm sprijeda i straga s tim da deklarirana masa skutera iznosi 177 kg.

 

Instrumenti su sukladno modi kombinirani od analognih i digitalnih elemenata, a neće razočarati bogatstvo informacija, kao ni osvjetljeni prostor ispod sjedala u kojem se nalazi i 12V utičnica.

Više u ovoj kategoriji: « Husaberg Tko radi, griješi »
fbmp ytmp imp