Novosti

Oprema

Plod suradnje

 

Domino-gasMTvrtka Domino koja svojim proizvodima opskrbljuje mnoge europske proizvođače ovom prilikom predstavlja komandu gasa za sportske motocikle.


Radi se o proizvodu koji je nastao kroz suradnju s vodećom momčadima Moto2 klase, a iza oznake XM2 se skriva komanda gasa za poznate sportske motocikle. Kućište je načinjeno od aluminija dok ga u cjelinu povezuju titanijski vijci koji ukazuju na jasnu želju za uštedom na masi.

 

Ova komanda gasa može se kupiti sa ili bez bumene ručice, ali u svakom slučaju kupac dobija tri kontrolna prstena. Bijeli prsten rezultira zakretanjem gasa od 55 stupnjeva, za normalnu vožnju. Crveni prsten nudi skraćeni hod ručice gasa i to od 53 stupnja dok je zeleni namjenjen kišnim uvjetima pošto se ručica gasa zakreće za 60 stupnjeva.

 

Ova komanda gasa je prilagođena korištenju na Hondama CRB 600 RR te CBR 1000 RR kao i Yamahinim modelim R1 i R6. Tvrtka Domino je ovaj proizvod zamislila za uporabu na natjecateljskim stazama, a više možete saznati na www.domino-group.com

Više u ovoj kategoriji: « Sport Oprema »
fbmp ytmp imp