Novosti

Sport

SBK Kyalami, Južna Afrika - Rezultati

SBK-Kyalami-1MNa stazi Kylami u Južnoj Africi održala se šesta runda ovogodišnjeg svjetskog SBK prvenstva. Iako je prvo startno mjesto na kvalifikacijama pripalo Yamahinom Calu Crutchlowu, ...

... u prvoj utrci dominirali su Ducatijevi vozači, apobjedu je odnio Michel Fabrizio ispred Carlosa Chece. Treće mjesto pripalo je vodećem u ukupnom poretku, Leonu Haslamu.

 

SBK-Kyalami-2MU drugoj utrci situacija je bila bitno drukčija, pobjeda je pripala Leonu Haslamu, na drugom mjestu je završio Jonathan Rea na Hondi, dok je na posljednju stepenicu pobjedničkog postolja stao Max Biaggi na Apriliji. U ukupnom poretku Haslam je povećao bodovnu prednost na 15 bodova ispred Biaggija te se čini da njih dvojica ove godine imaju najviše izgleda za osvajanjem naslova prvaka.

 

SBK-Kyalami-3MU klasi Supersport treći put zaredom slavio je Eugene Laverty, ispred Kenana Sofuoglua i Chaza Daviesa. Dosadašnji vodeći čovjek prvenstva, Joan Lascorz, završio je tek na petom mjestu i time je vodstvo u ukupnom poretku prepustio Sofuogluu.







SBK - 1. utrka

Superbike - 2. utrka

Bodovni poredak - Superbike

 

Supersport - utrka

Bodovni poredak - Supersport

Više u ovoj kategoriji: « Triumph Sprint GT Oprema »
fbmp ytmp imp