Novosti

RACING FOR FUN - MH 37

37. Motohappening je iza nas

 

MH-37-1MGrobnik je proteklog vikenda ugostio još jedan Motohappening, prvi ove godine, 37 ukupno. Iako je nedjeljno kišno poslijepodne malo...


... pokvarilo dojam, ukupno je tijekom tri dana bilo i više nego dovoljno lijepog vremena da svi koji su to željeli odvoze treninge i utrke. Kako je to već neko vrijeme uobičajeno, petak je najbolji dan za sve one koji žele trenirati do mile volje. Izostanak podjela na grupe i ne prevelika gužva pružaju potpunu slobodu kod planiranja izlaska na stazu, a kako ne bi sve ostalo samo na treninzima, na kraju dana je održana i utrka Repsol Happy Race.

 

Subota je uz slobodne treninge uključivala i rekreativnu vožnju, Repsol Open utrku te tradicionalnu timsku utrku u trajanju 24 krugova. Nakon nje sa starta su krenuli vozači Spyke&Vemar Cupa i Aprilia Cupa, pri čemu su svi zainteresirani vozači Aprilije nakon utrke imali mogućnost besplatno uživati u rekreativnoj vožnji. U sam smiraj dana na red je došao i uvijek atraktivan Stunt show na kojem su briljirali Dejan Špoljar i njegova djevojka.

 

Nedjelja je osvanula tmurna, da bi oko podneva počela kiša koja je lagano jenjala taman u vrijeme kada su na mokroj stazi zaredale utrke u klasama No Limit, Serija, Naked i Repsol BOT Đuro Cup. Prije podjele pehara, službeni su program 37. Motohappeninga svojom utrkom završili brojni jurišnici Dunlop Cupa koji je tako ušao u treću sezonu svog održavanja.

Fotografije su od sada dostupne na www.motohappening.com



Rezultati utrka:


 

petak Repsol Happy Race
subota Repsol Open
Team
Aprilia Cup
Spyke & Vemar Cup
nedjelja No Limit
Serija - Proserija
Repsol BOT - Naked - SM
Dunlop Cup


Više u ovoj kategoriji: « Moto Špica Zanimljivosti »
fbmp ytmp imp